torstai 23. lokakuuta 2014

Hyvä päivä

Tänään on itseasiassa ollut ihana vapaapäivä. Aamulla lähdin kaverini luokse "koiralenkille", eli koirat pistettiin takapihalle riehumaan ja me istuttiin ihanan ystäväni kanssa lämpimässä sisällä kahvikupposten ääressä. Yleensä käymme kyllä ihan reippaasti itsekin ulkoilemassa, mutta aina ei jaksa. ;)

Palautettuani koiran kotiin nukkumaan lähdin siskoni kanssa lounaalle Popinoon, jossa on tunnetusti loistavaa ruokaa. Lounasaikaan siellä oli kyllä ihan tosi täyttä, mutta onnistuimme saamaan kivan pienen nurkkauksen itsellemme, johon pääsimme vaihtamaan viimeisimmät tärkeät kuulumiset. Ihanaa!

Lasten päästyä koulusta lähdimme ostamaan kirjakaupasta tytöille tarpeellisia kirjoja ja mulle näppeihin tarttui skräppäilyjuttuja ja korttipohjia ym. kivaa. Kohtahan on joulu ja korttien lähettelyaika ja ja ja... Miten sitä aina uskookin löytävänsä itsestään juuri tänä vuonna sen suuren askartelijan, joka tekee kaikki kortit itse? Saati, että löytäisin siihen aikaa! Mutta haaveillahan pitää, eikös niin? :)                                                         Tällaisia ihanuuksia sieltä löytyi!

                                                                  Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti