torstai 27. marraskuuta 2014

Hiippailevat tonttuset

Tonttu muutti olkkariin. Suosikkitonttuni on muuttanut meille jo monta vuotta sitten ja pääsee aina paraatipaikalle. Partakin alkaa olla jo kohta kulunut pois.Tontut pukkaa jo väkisinkin esille punaisene vaatteineen ja tuovat omaa ihanaa tunnelmaansa.
Muitakin tonttuja meillä asustelee eripuolilla taloa, mutta eivät kiireiltään ehtineet vielä kuviin. 


Lapset meillä ei enää usko joulupukkiin pienintä lukuunottamatta. On ihanaa saada seurata vielä yhden pienen jännitystä ja lujaa uskoa siihen, että näki tontun pihalla vilahtavan!
Tosin isot osaavat myös käyttää hyväksi pienimmän uskoa. Aina voi vähän kiukuttelijaa muistuttaa...
Välillä täytyy palauttaa koko porukka maanpinnalle ja rauhoitella.Joululauluja olen laulanut kuorossa jo syyskuusta, koska harjoittelemme joulukonserttiin, mutta nyt kuuntelen jo muutenkin joulumusiikkia. Alla kuva mun nuoteista, jotka on muodostunut jo vitsiksi korostusväreineen ja värillisine muistilappuineen. Yritän epätoivoisesti pitää nuotit järjestyksessä laittamalla kappaleitten nimet pikkulapuille, jotka näkyy reunassa.  (Ei auta...) Tuplakorostusväritys tuli, kun vaihdoin syksyllä toiseen ääneen, niin nyt monissa biiseissä on molemmat "mun äänet" väritetty. Miten niin värityskirja! ;)
Alla ihania ystäväni tekemiä käsitöitä.Ystäväni on aloittanut tänä vuonna oman pienimuotoisen yrityksen. Skeffe tekee käsitöitä sivutoimisesti ja myy niitä tapahtumissa. Tästä pääset Skeffen facebook-sivuille. Aivan ihania tuotteita!
Jos kiinnostuit, niin tulevana viikonloppuna on Hahkialan kartanossa joulun avaus, jossa tuotteita myynnissä.

Itse ajattelin ehtiä Hahkialaan, se on aivan ihana kartano ja voin vain kuvitella kuinka kaunis se on jouluasussaan.

Mukavaa torstaita!

Hanna


5 kommenttia:

 1. Hauskat nuo vanhat puusukset! Onko omia peruja vai mistä olet ne löytänyt? :)

  VastaaPoista
 2. Meidän varastosta löytyy vaikka mitä.... siellä on vielä toisetkin. (vink vink ;) )

  VastaaPoista
 3. Ma katselin samoja suksia, ihanat!! Ja sun nuotithan on AINA niin siististi, mutta tuo varihomma taitaa nyt pikkuisen sekoittaa pakkaa ;)

  VastaaPoista
 4. Hei, jos ne sukset tarvii sijoituskotia, niin mä voin ottaa ne huostaani kyllä, vink vink! :D

  VastaaPoista