keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jotain uutta ja jotain vanhaa
Vapaapäiviä on vietetty taasen keskellä viikkoa. Eilen leivoin pitkästä aikaa sämpylöitä ja saimme ihanan ystäväni vieraaksi tyttärensä kanssa. Olikin mukavaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa.

Yllä olevissa kuvissa on oikeastaan kaikki aika uutta, Pentikistä löysin kauniit puiset leipälautaset ja talokynttilä löytyi Askosta. Mynte-kulho on jo vähän vanhempi löytö Metsäpellon puodista. Siellä olen poikennut vasta kerran, mutta on kyllä niin suloinen puoti, että uudelleenkin menen!Tänään kurvasimme pikaisesti työkaverini kanssa Ikeaan ja saatiin näppärästi auton perä täyteen hetkessä. Nauratti kyllä kotimatkalla, että tuli tehtyä melkoinen täsmäisku! Molemmilla oli varsin selvät suunnitelmat ostoksista päässä jo etukäteen, niin eihän siinä kauaa nokka tuhissut.

Itse ostin kuopuksen "leikkihuoneeseen" uudet hyllyköt lelujen säilytykseen ja kodinhoitohuoneeseen pari lipastoa. Jos vaikka saisin ainaiset tavararöykkiöt taltutettua! Toki matkaan tarttui myös joulujuttuja ja kaikkea muuta tarpeellista. Niin kuin aina. ;)

Illalla olimmekin sitten kirpparilla myymässä vanhoja lasten vaatteita ja leluja pois. Järjestimme sen ihan vaan työkavereiden kesken, niin monella on sopivasti pieniä lapsia, että tavara liikkuu hyvin näinkin. Ja mukavaa välillä nähdä myös työn ulkopuolella. Lapsillakin oli hauskaa, kun saivat juosta ja leikkiä isolla porukalla!

Mukavaa viikkoa!
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti