sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Katteella ja kotosalla


Hyvää sunnuntaita!

Tämä päivä on kotihommailuille. Ulkona sataa vettä ja on ihan harmaata. Eilen olikin aivan upea ilma ja tuli ulkoiltua.
Tutustuttiin myös uuteen kauppakeskukseen, joka tuli tuohon moottoritietä kattamaan.
Hyvä, että tuli, aiemmin motarin ympäristö oli aika suttuinen. Siistimpi toi on, vaikkei nyt mun makuun ulkoasu olekaan.
Ajattelin enemmänkin ottaa sieltä kuvia, mutta kuopus on niin nopea liikkeissään, ettei siellä ihmisvilinässä paljon kuvia nappailtu. Tosin ton ihanan kuusen ehdin kuvata Clas Ohlsonilla, tollaisen haluaisin, jos diktatorisesti saisin asiasta päättää. Ah, ihana!

Uutta Marks&Spenceriä ihastelin myös, tosin lähemmin tuttavuutta sinne teen myöhemmin ilman seuralaista. Siellä on vaatteitten lisäksi pieni herkkukauppa, jossa on aitoja englantilaisia tuotteita. Seuralainen olisi viettänyt koko aikansa BR-lelukaupassa, jossa oli oikea(!) Darth Wader, ihanaa ja jännittävää, niin kuin kuvasta näkyy. ;)

Tähtilampun nappasin Clasulta mukaani, tuohon rahin päälle sen ajattelin ja siihen se sopiikin. Muuten en kyllä tiedä kuinka kauan toi päällystä näyttää tolta. Jotain muuta sais olla tossa sydämen paikalla.

Kaikenlaista muutakin mukavaa on mahtunut viikonloppuun, mm. Party Light-kutsut, jossa tuli tehtyä vähän ostoksia, mutta niistä lisää myöhemmin!

Hyvää viikon alkua!
                                                      Hanna
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti