keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Jotain valmista

Remppa etenee hitaasti ja varmasti. Lattian on kaakeloitu ja eilen sain sen saumattua.
Pytty saatiin paikoilleen tänään. 
Ai että on ihanaa! Kuten kuvasta näkyy, mm. listat puuttuvat vielä. Viikonloppuna homma jatkuu, eiköhän sitten saada jo paikat kuntoon.
Yllättävän hankalaa toi laatoittaminen on. En siis ole koskaan ennen laatoittanut mitään. Ja toisaalta aika helppoa. En tiedä oliko toi mosaiikki viisas valinta näin ensimmäiseksi laataksi, mutta siinä se nyt on. Seinälle noustaan viikonloppuna, katsotaan pysyykö laatat siinä! 

Meillä edelleen jyllää flunssa perheessä myös. Ollaan miehen kanssa molemmat rämmitty töissä ja yritetty jaksaa rempata siinä ohessa. Kuopus varsinkin reagoi jo kiukkuamalla, kun aikuisilla ei oikein pojalle aika riitä. Tänään olenkin pääasiassa ollut sitten minimiehen kanssa iltaa.

Ihanan rentouttavaa välillä.

Nyt pienintä nukuttamaan, heippa!

Hanna

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Heti utelen, että millä saumasit? Mikä onkaan laatan nimi? Itse tässä kanssa haaveilen laatoittamisesta, mutta kun vessan lattiassa on pahuksen vieräri ja kaato pitäisi tehdä. Oliko teillä vaan suora lattia? Näyttää todella siistiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Saumasin Kiilto-sarjan mustalla sauma-aineella. Laatta on K-Raudasta joku ihan peruslaatta, en muista nyt tähän hätään nimeä. Koitan muistaa tarkistaa. Meillä on suora lattia, eli ei tarvinnut osata kaatoa ottaa huomioon. Tsemppiä, eiköhän se laatoittaminen teilläkin onnistu!

      Poista