maanantai 5. tammikuuta 2015

Kyllähän mä nyt yhden vessan remppaan!

Vuoden vaihteessa meidän vessapönttö hajosi lopullisesti. Vedet meni säiliöstä läpi, eikä vessan vetäminen enää onnistu. Ihanaa! Mitäpä sitä muutakaan!

Vessan remonttia me ollaan suunniteltu jo jonkin aikaa, mutta tämä tilanne realisoi remontin nopeammin kuin ajateltiin. Ihan hyvä niin. Isossa perheessä toimiva wc on ihan elinehto, vaikka toinenkin vessa talosta löytyy.

Aloitin tyhjentämällä kaapit koruista ja meikeistä. Sainkin hyvän syyn ostaa alennusmyynnistä korutelineen, jota olen katsellut sillä silmällä jo hetken aikaa. Jatkossa ajattelin, ettei mun korut enää asu veskissä, vaan muualla. Koruista laitoin helmikorut tohon ekana ja totesin ettei siihen muut sitten mahdukaan. Muille koruille tarvii keksi joku toinen paikka! Toisaalta, tarvitseeko ihminen muita kuin helmikoruja?
Tässä alla pari kuvaa mistä lähdetään liikkeelle. Ajatuksena on selvitä itse laatoitusten laittamisesta, kaappien asennuksesta ja pöntön vaihdosta. Sähkärin varmaan tarvii käydä jotain pientä tekemässä ohi meidän taitojen ja ehkä putkimiehenkin. Katsotaan miten käy!

Viisitoista vuotta tämä sinivalkoinen yhdistelmä on meitä palvellut ja nyt sen on aika vaihtua uuteen. Lattialle ajattelin mustia laattoja ja seinään valkoista tai ainakin vaaleaa. Huomenissa ollaan miehen kanssa menossa ostoksille. Kaapit ostettiin jo ja ne ovat tumman ruskeat. Tulee aika iso muutos sävyihin. Olen aivan innoissani!
Aikamoisena silppuna noi laatat tuntuu irtoavan. Onneksi ei ole suuri pinta-ala, jota nakutella. Muuten vois mennä hermo huonoon kuntoon. Saa nähdä miten uusien kaakelien laitto onnistuu. Jännittää!
Kivaa kyllä pitkästä aikaa itse tehdä remppahommia. Aikamoista vaihtelua normiarkeen. 

Nyt nukkumaan,niin saadaan tarinaan jatkoa...

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti