sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Neulomuksia

Kaiken muun tohinan keskellä aina välillä istahdan alas ja edistän pieniä käsityöprojektejani. Teon alla on viimeiseksi olleet kuopukselle sukat ja itselle säärystimet. Kuopus halusi valkoiset sukat, joissa on sinista. Ei kovin vaikeaa toteuttaa. Hän sai Nalle-langasta sukat vyötteen ohjeella.


Säärystimet halusin itselleni Icebugien kanssa käytettäväksi. Ostin viime talvena pienellä varrella varustetut lenkkarit tajuamatta, että jos lunta on tullut n 10cm tai enemmän, niin nilkat kastuu. Tai siis en tajunnut, että  haluan käyttää kenkiä muulloinkin, kuin syksyn ensimmäisillä liukkailla. Just!
Icebugit on sen verran tyyriitä kenkiä, että  haaveeni toisista bugeista muuttui säärystimiksi. Pysyy jalat kuivina ja itseasiassa noi on myös tosi kivan näköiset!Tuon lettikuvion löysin jostain käsityöblogista ainakin vuosi sitten ja nappasin mallin talteen, kun on niin kiva. Ikävä kyllä en yhtään enää muista, että mistä sen löysin, mutta kiitokset sille, joka tämän kivan kuosin esitteli meille muillekin!

Suloista sunnuntaita!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti