torstai 5. maaliskuuta 2015

Ihanalla lomalla ihan kotona

Toinen lomaviikko kuluu jo hyvää vauhtia. 
Lomailu on Berliinin reissun jälkeen jatkunut kotimaisemissa. Mies ja koululaiset palasivat sorvin ääreen jo tällä viikolla. Kuopuksen kanssa olemme jatkaneet lomailua vielä.

Lisää kuvateksti

Olen nautisekellut pitkistä kiireettömistä aamuista ja puuhaillut kodin "pakollisia" rauhalliseen tahtiin. Olen ehtinyt myös treffata kavereita ihan ennätysmäärän! Ja lukenut sisustuslehtiä, ihanaa.
Arjen pyörteissä ei ehdi/saa aikaiseksi nähdä ystäviä tarpeeksi usein. Onneksi on välillä lomaa, niin ehtii treffata. Ystävyys ja ystävien tapaaminen on ihanaa ja hyvinvoinnille oikeastaan ihan elinehto.Hyvinvoinnille kokonaisvaltaisesti, ihanat juttelutuokiot sijoittuvat helposti salaatin ääreen tai kahvilan nautintojen luokse. Ja -onneksi!- välillä myös lenkille!

Koska se mun kaveri oikein tulee?Monia ihania naisia erilaisissa elämäntilanteissa olen taas saanut tavata. Vaikka iältämme olemme toisiamme aika lähekkäin, niin elämäntilanteet ovat kaikilla aivan erilaiset. Erilaisuudesta saan voimaa ja toivottavasti muutkin saavat. Ihania positiivisia naisia!
Tästä onkin hyvä jatkaa viikonlopun viettoon ja naistenpäivän juhlintaan!

Hyvää naistenpäivää ihanaiset naiset! <3

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti