lauantai 14. maaliskuuta 2015

Villaista vielä


Tekaisin tässä kevättalvella itselleni uudet tumput, kun mun edelliset on kadonneet jonnekin, joko tyttösten käyttöön, tai sitten ties minne. 
Nyt toki kevät on niin edellä aikaansa, ettei näille ole juuri ollut käyttöä. Ehkäpä se takatalvi sieltä vielä putkahtaa...
Eipä sillä, en oikeasti moista toivo, nyt saisi kevät jatkua ja tulla aikainen lämmin kesä!


Tein nämä "omalla ohjeella" soveltaen perus tumppujen ohjetta. 
Silmukoita oli 48 ja lettineuleen tein kakkos- ja kolmospuikoilla (24s) 2o, 2n, 4o, 2n, 4o, 2n, 4o, 2n, 2o, muuten koko ajan oikeaa. 
Letin tein joka 5. kerros suunnilleen. Mä en oo niin tarkka, jos josku tulee pieni virhe, niin se saa jäädä elävöittämään neuletta. :)
Aloitin neulomisen muutamalla oikealla kerroksella, ennen kuin aloitin kuvioneuleen teon. Näin reuna rullautuu kauniisti. Varret tein aika pitkiksi, tykkään, että ranteet pysyy lämpiminä.Olen ihan lettineulefani, en koskaan neulo mitään mihin tarvitaan montaa eri lankaa. Enintään kykenen raitojen tekoon. Erilaiset letit ym. kohokuviot sujuvat kyllä, mutta monen langan kanssa päädyn solmuun.
 Ei hyvä! Lisäksi tulee ikävän kireetä ja muuta kurjaa. Pitäydyn ilolla näissä "yhden langan" töissä!

Tässä vielä muutama ihana kukkakuva, mieheni osti kaksi suurta kimppua tulppaaneita ihan ilman mitään syytä tai vihjettä! Ihana! <3

Joku ei osaa vieläkään piilottaa johtoja kuvista... ;)Korkeat betoniset kynttilänjalat ovat uusia, neliön muotoisen teki isompi poika koulussa. Tykkään noista yhdessä, neliötä ei yksinään oikein tullut käytettyä. Se tarvitsi selvästi kaverit!


Saatiin mukavasti koti siivottuakin, kun nuoriso innostui reippaasti auttelemaan. Nyt on kiva nauttia aurinkoisesta viikonlopusta ja olla vaan! Lähteä vaikka koiran kanssa pitkälle lenkille.


Pari pääsiäispupuakin muutti jo meille, vaikka muuten en ole pääsiäistä vielä ihmeemmin sisustukseen tuonutkaan. Nämä vaan olivat niin söpöt kaupassa, että ihan hyppäsivät kärryyn mukaan!


Valkoiset tulppaanit olinkin ehtinyt ostaa jo itse ennen miehen tuomia.Nyt nautitaan kukkasista!

Halauksin

Hanna


6 kommenttia:

 1. Niin kaunista, mikä ihana nalle siellä hyllyllä on. Onko jokin lapsuuden aarrekin. Ihana, tietenkin olen myös nalle höperö. Lapaset ovat jetsulleen omaan makuun, niin kauniit. .<3

  Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia!
   Nalle on muuttanut meille vasta reilu vuosi sitten, sitä ennen se asui Budapestissa. Ei siis ole vanha, mutta ihan supersöpö se on! Muutti tohon hyllyn reunalla ja asuu siinä vuodeajasta tai juhlasta riippumatta, koska kuuluu nyt siihen.(Ja muistuttaa ihanasta reissusta miehen kanssa.) Nallehöperö emäntä täälläkin, hih! <3

   Poista
 2. Kauniit tumput olet neulonut ja niitä ei koskaan ole liikaa! Meillä kanssa kaikkein kivoimmat itselleni tehdyt neuleet yleensä katoaa parempiin piireihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se ihanaa, että äidin tekeleet kelpaa nuorisolle. <3

   Poista