tiistai 10. maaliskuuta 2015

Vessaremppa, VALMIS!

Vihdoinkin saín aikaiseksi kuvailla valmiin vessan ja siirrettyä kuvat tänne. Remontti eteni, niinkuin remontit tuppaa, vähitellen ja pienien kommellusten kautta valmiiksi. Jee!
Pientä väsymystäkin oli jossain vaiheessa, kun en oikein tiennyt miten tekisi ja kutsuisinko ammattilaisen apuun, vai selviämmekö itse. Lopulta vain kalusteiden kiinnityksiin (vesi+sähkö) tarvittiin amattilainen, muut hommat tehtiin itse.


Eli vanhat kaapit ym. purettiin pois ja laatoitettiin, maalattiin ym. itse. Laatoitin ensimmäistä kertaa elämässäni, ja se oli jopa aika kivaa. Toki oman tuskansa tuo vanhaan taloon laatan laittaminen (mitkä suorat seinät, mikä tasainen lattia?), mutta kaikkea voi oppia!
Pönttökin saatiin omin voimin paikoilleen, mutta muut putki-sähköhommat teki ammattilainen.
Rempan edelliset vaiheet löytyvät täältä, täältä ja täältä.

Monenlaista muutakin on mahtunut alkuvuoteen, joten tätä postausta en ole saanut aiemmin tehtyä.
yksi suuri syy on myös se, että kuvattava tila on todella pieni, sieltä on vaikeaa saada kunnon kuvia. 

Joten pahoittelut kuvien laadusta, toivottavasti nyt vähän näette, minkälaista tuli. Näissä ei itseasiassa näykään, että lattia tuli mustaksi, mutta se näkyy edellisissä postauksissa.Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. :)

Hanna

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä vessasta tuli. Antaa uskoa siihen, että joskus noita remppoja voi ja uskaltaa tehdä myös itse! Kunhan saisin myös mieheni tuosta vakuutetuksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin painaa peukun sulle, mutta eihän se tässä onnistukaan! Ei meilläkään mies ollut tästä ihan varma... Mä pääosin tein. Toki mun fysiikka (pituus/voimat) ei kaikkeen riittänyt, niin mies tuli toki silloin apuun. :)
   Kannattaa uskaltaa, jos omaat edes hitusen hyvät hermot. Niitäkin tarvitaan ;)

   Poista
 2. Hieno lopputulos! Olet kyllä etevä! :) meidänkin vessa kaipais päivitystä tähän päivään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika rutistus se on, mutta palkitseva! Teillähän taitaa myös remppa painaa, keittiössä? Sitähän tämä omakotitalossa asuminen on, rempasta toiseen! ;)

   Poista
 3. Voi että miten ihana tuli ja ah Daisy. Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Daisy on suosikki, varsinkin kaunis pullo! ;) Ihanaa viikonloppua ! <3

   Poista