keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Hiuksille ihanuuksia!

Löysin kauppareissullani hyvän tajouksen Bonacuren hiustuotteista ja nappasin ne mukaani.
BC:n hiusöljyä olen käyttänyt jo pitkään ja nyt uusina tuttavuuksina tulee kokeiluun myös sarjan shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine.


Tarjouksessa oli lahjapakettiin pakattu kolmen tuotteen setti, joka oli niin kaunis, että sekin oli jo hyvä syy ostaa ne! 
Paketin tuotteet sisältävät arganöljyä ja ovat tarkoitetu hiuksia siloittamaan. Öljyyn olen ollut hyvin tyytyväinen, joten uskon, että pesuaineetkin ovat hyviä.

Violetti paketti sisälsi myös hiusöljyn, joka on viikunaöljyä sisältävä korjaava hoitoöljy.
Se tuleekin tarpeeseen talven jäljiltä kuivan korppuisiin hiuksiini! 
Ja on aivan mielettömän ihanan tuoksuinen! Ah!

Nyt pitääkin lähteä pikapikaa lenkille, että pääsen kokeilemaan nämä ihanuudet!Lenkillä ja suihkussa käyty. Shampoo on ihana, samoin hoitoaine!
Hiukseni tulivat puhtaiksi yhdellä pesulla, monesti muilla merkeillä pesen kaksi kertaa, että ovat puhtaat. Hoitoainettakaan ei tarvinnut suihkia, kuin muutama suihkaus ja hiukset tuntuvat ihanilta!
 Jee, taisin löytää uudet suosikit!

Ihanaa viikkoa!

Hanna

P.s. Tässä ei ole mukana minkäänlaista blogiyhteistyötä. ;-) 

4 kommenttia:

 1. Hiustuotteiden kanssa on aina vähän arpapeliä, että mikä toimii ja mikä ei. Yllättäen se, mikä on toiminut saattaa yhtäkkiä pettää, kaipa se tukka kyllästyy ja pitää vaihtaa tuotteita. Uskon myös vuodenaikojen vaikuttavan tuohon.
  Kaunis paketti, jonka hankit ja mukava kuulla, että toimii hyvin. Minulla on myös ollut samaa sarjaa joskus ja tykkäsin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Aina välillä täytyy vaihdella tuotteita, niin löytyy uusia hyviä juttuja! :-)

   Poista
 2. Nuo on todella ihanat tuotteet, vaikka tuota viikunaöljyä ei olekaan ja ihan itse olen hommannut. Nykyään käytän aina öljyä hiusten latvoihin. <3 Ihana tuo rasiakin. :)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista