maanantai 6. huhtikuuta 2015

Hui hai huiskis!

Pääsiäinen suhahti ohi tuosta vaan töitä tehden. Tänään olikin mun ainoa vapaapäivä ja se vietettiin ihanasti meidän 15-vuotiasta juhlien. 

Tarjottavat sain esille vasta niin viime tingassa, etten niitä ehtinyt kuvailemaan vieraiden jo tullessa. Mutta ei se mitään. Tärkeintä oli saada rentoutua hyvässä seurassa ja nauttia herkuista. Oli myös mukavaa huomata, että nuoriso viihtyi meidän aikuisten kanssa samassa pöydässä pitkään, eivätkä hiipparoineet heti olemaan keskenään! Niin ne kasvavat ihaniksi isoiksi ihmisiksi!

Tosin; miksi aina vieraiden tuloa edeltää hirveä siivouskiukku, mikä ei edesauta mitään? Mä en osaa siivota ja valmistella juhlia hermostumatta jostakin. Ylen ärsyttävää ja erittäin epäreilua perheelle. Mutta siistiä tulee! 
Saatteko te muut siivottua kiukuttelematta? Olenko ainoa omituinen höyrypää?
En tiedä, että liittyykö hermostuminen viimetinkaan, vai onko se vaan luonne kysymys, vai omasta kodista opittua. Tiedä tuosta, mutta ärsyttävää se on!
Luulisi tällaisen aikuisen naisen olevan jo hillitty ja hallittu. Hah! En ole! :-) 

Huomenna olen vielä (onneksi) vapaalla kuopuksen kanssa, enkä taida tehdä mitään järkevää. Vähän suunnittelin ajella mökille katsomaan joko siellä olisi jäät sulaneet lammesta. Tulisi hoidettua ulkoilut samalla näppärästi!

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

Hanna

2 kommenttia:

 1. Ihan sama siivousärripurri täälläkin aina. Tosin eilen en siivonnut, vaikka perhe ja appivanhemmat olimme koossa. :) Ihan siksi, ettei äkäpussi ilmaantuisi. ;) Jännä juttu samaa huomasin täällä, että isot lapset viihtyivät tuntitolkulla meidän aikuisten kanssa. Murkkuna koteloituvat ja sitten puhkeavat kukkaan.

  Ihanaa mökkipäivää teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huh - helpottavaa, etten ole ainoa omituinen! ;-)
   Mukavaa päivää! <3

   Poista