torstai 10. joulukuuta 2015

Jotain punaista

Tällä kertaa esittelenkin teille pari askastelu/käsityöjuttua, jotka olen tehnyt. On ollut pitkästä aikaa kivaa puuhailla jotain pientä ja nyt on ollut aikaakin sopivasti - koko aikaa ei ole tarvinnut juosta paikasta toiseen!
Käsityöhommat etenee mukavasti ja muutakin on tullut tehtyä.

Tässä ensimäinen tuotos:

Valmiit sytykeruusut pääsivät lasipurkkiin odottelelmaan käyttöön ottoa.
Olen monesti ihaillut sytykeruusuja eri paikoissa ja nyt lopultakin ehdin tehdä niitä itsekin! Ajattelin, että niitä on vaikea tehdä, mutta eipäs ollutkaan! Aika äkkiähän ne tuli pyöräyteltyä ja steariiniin dippailu oli kivaa! Ohjeena mulla oli Suomalaisen kirjakaupan ohje, sieltä ostin kynttilämassankin. Ohjeita läytyy netistäkin useampia, jos joku on samanlainen mattimyöhäinen, kuin minäkin, eikä ole vielä näitä tehnyt.

Hauskasti näissä suurennetuissa kuvissa näkyy siellä täällä sinistä, joka on siis munakennojen tekstiä, eikä näy luonnossa juuri lainkaan.Sytykeruusujen teosta jäi steariinia, josta tein elämäni ensimmäisen kynttilän!
Siihen tuli jäähtyessä tollanen kuoppa keskelle, mutta ei se mun silmään haittaa. Ensimmäisellä polttokerralla suli ihan tasaiseksi. :)


Tässä vielä yhdet villasukat, jotka sain valmiiksi. Lankana Novitan Isoveli. Se on nopeaa neuloa, mutta tehdessäni nyt ekat sukat siitä en tajunnut, että sukkaosa eli toi kärki jäi aika isoksi. Olisi pitänyt kaventaa enemmän, jotta olisi tullut napakampaa. No nyt ei tullut, tuli tollaset löysemmät sukat.
Tykkään tosi paljon tosta väristä, samoin kuin noista pötkylävarsista. Kivat!Nyt mulla on puikoilla Alpaca-lankaa, teen itselleni lapaset. Novitan lankojen jälkeen alpakka-lanta tuntuu niiiiin ihanalta ja pehmeältä että! Aivan ihanaa neuloa!
Taidankin tästä mennä jatkamaan!

Hauskaa loppuviikkoa!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti